@lan med grabbarna :)

igår så åkte dennis o ja hem till alexander i linghem där david o kjell senare kom även henke. dem satt mest o spela o jag satt o kollade på film :) sen va la klockan ca 10 då åkte ja o hämtade upp johanna o skjusade fredrik o hans kompisar till tannefors. sen fortsatte jag o johanna o mötte upp fegge o putte o tim, sen framåt 1 snåret åkte jag hem till grabbarna igen o la mig va sjukt trött..  men det va en mycket trevlig kväll :)

just nu sitter alla o spelar fortfarande så ja får väl sätta på yttligare en film, night and day heter den o den ska tydlignen va ganska bra :) har ganska höga förväntningar på den. gillar cameron diaz :)
hörs senare kanske annars får ni ha en super bra 3 advent :)



pöss

00:58

Nu var det ett tag sen jag skrev och de beror på att jag haft så sjukt mycket att göra med skola och körskola m.m men förhoppningsvis så har jag lite mer tid nu då körkortet är avklarat :) och de kan jag säga att de e det bästa som hänt på länge. så himla underbart alltså!
aja, anyway ..
i dag har ja vart med mamma på ikano o shoppat lite julklappar och även lite tidiga julklappar till mig hähä, kan aldrig hålla i pengarna.. ja köpte iaf ett par uggs, super sköna verkligen, o de såg ganska bra ut endå för att va uggs, kan tycka att de kan se ''plastiga'' ut :) aja, lär ju inte frysa om fötterna nu som ja brukar göra..

kvällen har bestått av idol o mys med killen min och självklart visste man sen innan att jay skulle vinna, han e kung alltså. riktigt grym sångare!

nu blir de att lägga sig o sova faktiskt. ska bli skönt att få sova ut. har vart en hektisk vecka..



Godnatt & sovgott
/ kram Alex ♥

2010-12-3

tjoho :D fy satan va det snöar i dag alltså! ligger i sängen fortfarande faktiskt. är super förkyld o mår inget vidare.
men ska in till skolan på ett möte så vi får se va det leder till hähä.
sen blir de nog att flytta över massa saker till dennis nya hus, kommer verkligen bli så bra!
skriver mer sen, ska ropa hit baby innan ja kliver upp ur sängen för lite mys :)

hej sålänge!




sommar & skärgårn vore inte helt fel. ♥

2 December

sitter i skolan nu o ska jobba lite med uf, sen har jag bara mentortid kvar sen bär de av till läkaren. sjukt nervös vet inte varför, inte direkt så att jag ska opereras i dag :P har hört att de e jätte lång vänte tid.

efter läkaren kommer Baby o hämtar upp mig, vi ska bort o kolla på deras nya hus :)


Hold on..

Min önskelista

detta är vad jag önskar mig av tomten i år :)




någon av dessa telefoner.


paris hilton parfymen


leopard nattlinne finns o köpa på lindex :)


32 tum plat tv.


Det är vad jag vet en sålänge att jag önskar mig. dock är de väldigt dyra saker men jag fyller år i början av januari så jag får dela upp det lite höhö :)

nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon bitti :)
Natti
/kram Alex

2010-12-1

nu var det ett bra tag sen jag skrev igen. glömmer helt enkelt bort att skriva:)
I morse när jag vakna var der 23- ute, fy fasen va depp man blir asså. vill ha sommar o sol allt blir så mycket enklare då. i går kväll kom mina babes mio o issa hit så körde vi lite bil. sen möttre vi upp grabbarna som va ute o åkte. va mycket kul o trevligt, åkte snowracel eller hur de stavas? efter bilen. filmade det men dock så ligger dem på älsklingens kamera. får bli en annan dag :)

i morgon blir det att åka till skolan o sen ska ja upp till läkarn o förmodligen boka tid för operation för min hals (halsmandlarna) som ska bort o de kommer bli så himla skönt efter. dock är jag väldigt nervös då jag aldrig har opererats eller liknande. läskigt!

i helgen väntas de utgång med issa & mio o mios kompisar i norrköping. komemr bli riktigt skoj tror ja :) blir alltid skoj mer er ♥

slänger upp 2 bilder från i går.


kjell :)


gröna faran hähähä, fråga mig inte vad granen gör på taken :)