söndag

jahopp, då äre söndag igen. helgerna går så himla fort. dagen har sugit snopp rent ut sagt tills mamma kom hem med en ny bil till mig, har världens bästa mamma, och morfar såklart som fixade den. :) liten gullig bil faktiskt bensinsnål och bra. ligger i sängen nu och ska sova, ska upp tidigt i morgon o ringa lite ärenden o sen upp till morfar i fixa lite med bilen sen kanske någon fika med sääw. vi får se vad dagen har o bjuda på, nahe nu måste ja sova usch hatar att sova själv finns inget värre. mycket tankar som kommer upp osv men jag överlever :)

nya bilen, den e bääbisgrön egentligen men ser nästan vit ut på kortet hehe. finns bara en lika dan i linköping så jag lär ju bli igenkänd hahahah.
pimpar den med roooosa såklart o mer ska det bli. :D

...

äckliga dag, i dag är en sån där dag som jag gärna skulle skippat. en sån där dag som man går från 100 till 0 på en sek. igår mådde jag bra, jag va 100 procent lycklig och idag e det på botten. hatar såna dagar. men dom måste komma dom med, annars uppskattar man väl inte dom lyckliga stunderna lika mycket. but i still hate it...
I hate you and will always do..

-

köpte ett rött läppstift, får se om ja vågar kanske ha på de på lördag haha. sjukt ovant. :P
om ni undrar vad jag gör med handen så håller jag upp håret.
vart lite mycket puut haha. vet inte om jag gillar det eller inte., färgen e lite ljusare irl dock.

sen köpte jag ett örhänge från ur & pen. vet inte om ja gillar det eller inte. får se vad ja kan matcha de till :)

norrköping

hittade inget av de jag skulle handla, så åkte en sväng till ikano när vi kom hem. där köpte jag lite små saker bara, sen ska jag in till stan iu morgon på möte så efter de ska jag springa upp o köpa lite grejjer, en par stövlar o lite saker som jag ska ha på mig på lördag, halloween utklädnad äre som gäller då men kör bara på en mask eller liknande.
bilder på de ja köpt lägger jag ut senare när jag har tillgång till min dator.
gammal bild.

sjuka människa, hur kan en person ändras så mycket som du gjort e helt sjukt. du har blivit en riktig fitta. mår illa av tangen att jag varit med dig ditt äckliga svin.

You’ll never find the right person if you don’t let go of the wrong one

läggdags, för i morgon har ja massa att göra, ska till norrköping, ringa på ett jobb, ringa ungdomsmotagningen för att förnya mina p piller osv. sen ska jag hinna med en promenad med och en solning var det tänkt. så vi får la se hur mkt ja hinner med.

de som ja ska inhandla i norrköping e ett par stövlar, måste ha ett par snygga stövlar/boots och ett par kängor, sen underkläder. finns hur mkt fina underkläder som helst på new yorker? heter det så? aa så det är väl de. en klänning med kanske som ja kan ha tills på lördag då ja ska fira isabelle. men de får vi se, har köpt så himla mycket kläder nu så skor e prio ett!
natti på er :D

-

I don't need try to control you
Look into my eyes and I'll own you

kan inte sova

jahopp, kan inte sova som vanligt, gick o la mig typ 11 för att jag tänkte att ja måste ändra lite på dygnet men det vart inte så iaf för nu vet ja att ja kommer vara minst lika trött i allafall i morgon. aja!

får väl berätta lite om helgen till och börja med, i fredags var det fest hos barre, mycket trevligt faktiskt. senare vart det krogen med sofie och tove o michaela. hade super trevligt!
lördags var de kalas för sääwan som fyllt år, var jätte trevligt med! bjöds på god mat och efterätt och många skratt med mina fina vänner. uppskattar verkligen er till 1000! världens finaste är ni. dock körde jag lite för hårt på fredagen så lördagen vart inte så långvarig, hade sjukt ont i huvudet och magen så åkte hem runt klockan 12. jaja sånt kan hända även den bästeeeeeee! ;)
får ladda upp tills nästa helg istället för då blir det kalas för issa nämligen. ska bli jätte kul det med! :)
o idag har det inte hänt allt för mycket. vart en sväng på ikano o shoppat lite, sen på kvällen åkte jag med mamma på ljusparty o spenderade lite pengar där med så nu e ja snart pank. måste lära mig o hålla i mina pengar hehehe. aja slänger in lite bilder nu från helgen och idag.
måste försöka sooova igen.
godnatt

idag
(ignonera mig) men här är en av de grejerna ja köpte. en typ grönaktig blus, älskar den. har letat som en tok efter någon snygg blus i den färgen så hitta ja den på hm för 199 kunde inte bli bättre.

-

This is my moment, I waited all my life I can tell its time
Drifting away I’m one with the sunsets, I have become alive.
I wish that I could have this moment for life,
Cuz in this moment I just feel so alive

-

ligger i soffan nu efter ha kollat på bonden o pratat i telefon. kvällen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig men endå så har en sten lättat från hjärtat känns det som. både skönt o tråkigt det som just hänt, jag vet att jag kommer må så mycket bättre utan dig. det blir lättare denna gång, när jag tänker tillbaka så ser jag bara svart. finns inget att hämta längre. det är så gott som över nu, föralltid om inte ett merakel sker så att säga. men det lär det knappast göra!
aja ta hand om er alla för det ska jag göra nu, får göra det bästa av situationen så att säga! :)

onsdag

tjo.

idag har jag vart o köpt en soffa o lite grejer till rummet, blev sådär då jag är sjukt pedant när det gäller inredning. men får duga sålänge. är ju inte såå mycket i mitt rum egentligen så var mest för att fylla ut de o att man skulle kunna va ett par stycker här nere osv.
som sagt blev sådär inte min stil igentligen men får duga :) dock finare irl.
får inviga soffan genom o kolla på bonde söker fru här nere i min ensamhet ikväll då ;)
peejs!

Mys

- med tända ljus i sängen, köpte mig en se & hör när jag va o handlade förut idag som jag tänkte läsa nu :) mys
möjs, o mitt citronvatten MUMS ♥

kvällen

- har bestått av idolmys med familjen. riktigt skönt faktiskt, o vem ska vinna idol i år då? joo de e frågan alltså.. andre e ju bara för söt sen har vi ju amanda med som e riktigt bra. ja, de e väl dom ja har ett extra öga på för tillfället :) nu blir de nanna sängen. godnatt ♥

städat rummet

-NU soffhäng. slänger in lite bilder på mitt fina nystädade rum! ;)
mina nya ljusstakar från ullared ♥
love
/alex

-

just ja, har ju färgat håret med ja. för ca en vecka sen kan det nog vart. kände att jag tröttnat på de blonda och utväxten man får.  så ja la lite mörkare slingor, vart jätte bra. inte för mörkt o inte för ljust!
tack malin ♥

ullared

i måndags var ju jag i ullared med mina fina vänner, issa mio malin o alex. va jätte kul faktiskt, dock hittade jag inte lika mycket som jag hade förväntat mig, handlade för minst men trodde jag skulle handlat för mest haha. men kände att jag inte hann klart riktigt så det var nog därför. på en hel dag hinner man inte klart och dom andra va klara efter ca 4-5 timmar haha :P köpte mig ialla fall lite nya underkläder, en västa någon träja, två ljusstakar nagelack osv. lite såna dära behövliga saker :) kom hem ganska skapligt runt 6/7 någon gång. va skönt faktiskt :) fårse om jag ska dit i helgen igen då min famlij kanske dra åka ner dit.

jaha, nutid då. i morse vaknade jag, eller morse.. haha jag vaknade ganska sent. fy på mig måste bättra mig. aja vaknade av att ja gick in på facebook o ser att min syster till ** han snott min nya tröja som hängde så fint i min garderob o vänta på mig tills jag skulle ha den på issas födelsedagsfest som är om 2 eller 3 veckor. o sånt går verkligen inte för sig för mig. så ingen bra morgon för mig inte nu e ja sur. ingen rör mina saker innan jag säger att det är okej och speciellt inte när dom e nya med prislapp kvar, tänk om ja skulle lämnat tillbaka den?? aja skitsamma nu.
och nu då? ja vad händer nu, blir nog o käka lite soppa sen bege sig ut o ta ett par varv i spåret! :)


i bilen påväg till ullared klockan 7 nångång kanske. :)

snygga malin på vägen ner haha :P
jag och malin när vi kom fram
när vi var klara o skulle betala :) issa malin o sääw :)
min vagn :P



hej hopp

hemma igen efter en runda i spåret :) skönt! blev 3km nu på kvällkvisten, inte för långt inte för kort precis lagom :) så nu somnar jag gott ikväll. lagade till lite soppa nyss precis vad jag behövde när man är sådär frusen ni vet ;) så nu blir det film o massa clementiner. :)

ha en mysig kväll nu det ska allafall jag ha !
dennis hår, färgade och slingade det igår. han vart nöjd då är jag med nöjd :) fint!
suddig bild dock
och pricken över i:et! söppa, mums ♥

träning/livsstil

tänkte lägga in ett inlägg om min träning som jag håller på med just nu, och har gjort i ca 2 månader snart!

jag blev insperarad av LCHF av en blogg jag läser som drivs av katrin zytomierska som har ändrat hela sin kost till det. o jag kände att det passa mig bra så jag körde på de. och herrejesus vad bra det är! är mycket piggare, mycket friskare har mer ork. dvs har jag börjat med långa promenader, fösta månaden gick jag nästan varje dag nu har trappat ner lite men äter vanligt dvs lchf och behåller vikten jag gick ner. har gått ner 5 kilo sen jag började och ska väl ner 5 till så småning om men jag tar det sakta men säkert. vikten är inte det jag bryr mig om mest utan det är bara ett stort plus, men jag mår helt ärligt som en gud just nu.
rekomenderar LCHF starkt man mår helt klart mycket bättre i kroppen och psyket. gå in o läs om det o vänta inte med o börja! :)
längtar till när gymmet öppnar i linghem så tänkte jag lägga in styrketräning med så jag blir starkare i rygg o ben osv då det är lätt att slita ut benen/knäna om man bara kör löpning osv :)

poolhäng med hannis i sommras, saknar daj bästavännen hoppas du har det bra i holland :)

-

nu när hösten kommit igen så är jag lite sugen på att börja blogga igen. :)

kommer upp ett inlägg senare under dagen! håller på o kirra designen.
Puss Alex