hemma från skolan :)

Nu är jag hemma från skolan, hade någon invigning i dag så vi fixade med lite tipspromenad och grejer då våran skola bytt namn från infokomp till klara gymnasium :) kommer ta ett tag innan man lär sig att dem bytt så jag kommer nog säkert säga infokomp iallafall :P

efter skolan så hämtade mamma upp mig så åkte vi till skopunkten, ska köpa nya skot men dem som jag ville ha fanns inte i min stl som vanligt när jag hittar något, men det blir att beställa hem dem istället :)
dem här blir det att beställa hem :)
399kr, funkar både till vardags och party :)
399kr
349kr, dock får man dem ju gratis eftersom man köper 3 par :)

bastat :)

kom precis ut ur duschen, har precis bastat, det va super skönt och det är detsutom bra för kroppen :)
nu blir det bara att ta det lungt, tror jag ska göra mig en skål med frukt till kungarna av tylösand sen.. vad tycker ni om de programet? själv tycker jag att det är jävligt underhållande faktiskt haha, dock tål jag inte erika hon är en jäkla torrboll enligt mig. usch! hoppas att ranch  kommer tillbaka så det händer lite :)

Puss
Alexandra


Börjar blogga lite smått igen :)

Nu när hösten är här och man är allt mer inomhus och myser så tänkte jag börja blogga lite smått igen :)
så för er som inte tittat in tidigare så skriver jag om min vardag / min shopping / fester och massor mera! hoppas ni stannar!
dock har jag en förjävlig design nu men den ska ändras så fort jag smörat tillräkligt för min vän isabell som är så sjukt duktig på sånt :D