MIna älsklingar har kommit

Åh mina nya älsklingar har kommit, love them ♥


fredag!

Äntligen fredag, så himla skönt!
dagen hittils har bestått av att gå till skolan i odödan, åkte hem och la mig o sov igen, så nu vaknade jag.
kännde att ja behövde vila upp mig för kvällen då det är bowling och utgång som står på shemat som sagt!
kommer bli super kul tror jag! :)

ska nog ha med mig kameran ikväll så att jag kan ta lite kort, :)
ha en bra dag så länge alla :)
/kram Alex


slänger in några bilder från förra helgen :)


kjell på max :)


lillmatte & åhlander fulla på ågatan, skulle tydligen gå hem.. hahah

Beställde hem ett par nya älsklingar :)

som rubriken lyder så klickade jag hem ett par helt underbara skor nyss, som precis kommit in på nellys hemsida. va tvungen annars skulle ja ångra mig för dom är säkert slut om några dar bara. :)

hoppas dom passar nu :D
Älskar verkligen kilklack :)

Tävling

Jag är med i en tävling på http://fridahcharlotta.blogg.se om att vinna en goodiebag i fridas blogg, man kan ju alltid hoppas att vinna haha :D har aldrig sån tur men men :)

bilden är tagen från http://fridahcharlotta.blogg.se :)

Snabbt inlägg

Blir ett snabbt inlägg nu, är så himla trött och har huvudverk. vill bara lägga mig och sova!
i dag va jag först i skolan, sen klockan 2 bar de av mot körskolan för min andra lektion.
gick okej faktiskt. det är väldigt svårt med stadskörning, är ju van vid landet bara, så de e lite o tänka på.
blir att plugga lite på teorin innan jag lägger mig tror ja, :) nästa lektion är på måndag och jag längtar faktiskt dit.
skulle va så himla skönt att ha körkort NU..

på fredag blir det bowling & utgång med Dennis, Jarmo, sofie och emelie och marcus.  :) ska bli kul. lever för helgerna nu. veckdagarna dödar mig!



Älskar dig Dennis, Världens finaste pojkvän ♥

Körlektion - check

Fy så nervös jag va alltså. kommer dit, mamma följde med då hon satt bak o lyssna på vad han sa vad jag behövde träna på osv så hon visste de tills vi skulle övningköra. :)  men iaf, kommer dig o han börjar prata lite om mina vanor osv, sen går vi ut och så ger han mig bilnyckeln. klockan va 4 alltså värsta tiden typ i stan o köra men jaja, jag går ut med världens spagettiben och kör, (detta va en test lektion) alltså hade han en lista o pricka av vad ja kunde o vad jag skulle träna på. men iaf, vi börjar köra och allt går jätte bra men jag är skakis typ hela tiden. gjorde några fel men det är ju sånt man gör första gången. i 40 min körde runt i stan o motorväg o allt, sen så var de dags att åka tillbaka. Vi sätter oss där inne och visar mig peppret, och jag trodde verkligen INTE att det gick så bra som de gjorde, fick många 100% dvs sånt jag inte behäver träna på och de ja behövde träna på va ca 4-5 saker som låg på 75% är sjukt nöjd :) så i morgon är min andra lektion och ja känner att detta kommer gå galant, de enda svåra blir nog teorin för mig eftersom jag inte är ett plugg huvud.


Nu kommer dennis, han ska förhöra mig på lite skyltar osv. :) ha en bra kväll alla!
/Puss Alex

Skola & körlektion

i morgon är det en lång skoldag och sen efter de ska jag på körlektion, så himla sköt att det äntligen har kommit till skott. så i morgon ska jag dit och göra en test lektion då jag kört ganska mycket innan så ska dom se vad jag behöver träna på och vad jag inte behöver träna på. så vi får väl se hur det går. :)

i morgon börjar Dennis och Mitt nyttiga liv, vi har ju redan börjat egentligen men nu ska vi lägga till träning med. alltså att vi ska röra på oss mer. både han och jag har gått ner något kilo redan men i morgon börjar som sagt allvaret och det gäller fram till nyår!  vi får se  hur det går :) som sagt vore skönt med körkort då man kan åka in till stan o gymma osv med det är ju lite små jobbigt när man bor på landet. dock har jag ju mitt löparband här hemma som jag ska börja springa på igen :)


mycket smidigt löpband måste jag säga, rekomenderar de starkt :)

nu ska jag krypa ner i sängen :) sov gott alla!
/pöss Alex

saknar sommaren

saknar sommaren faktiskt, enligt mig var de ingen super sommar utan vädret va halvdant hela tiden typ dock. men dem dagar som vädret var bra va de helt underbart då de va super varmt.
Vill va brun igen man känner sig så himla mycket fräschare då, ska nog sola lite i veckan faktiskt :) mycket som jag måste göra nu känns de som (med mig själv), behöver klippa mig behöver boka tid för att fixa mina ögonbryn fäga håret, sola och massa mera. jaja.
i dag är det riktigt kallt ute, fått ta på min vinterjacka nu de senaste dagarna för att det varit så jävla kallt. visst de e mysigt de med men de är depremerade i längden. de enda mysiga e dagarna innan jul afton o fram till nyår typ, sen kan det bli sommar igen tycker jag!

bjuder på lite härliga sommarbilder från skärgården ( mitt sommarställe )





bild från midsommras i ulrika




solmys i ulrika :)

Vill ha

Sitter och kollar runt lite på internet, är så himla shopping sugen! detta är vad jag vill ha just nu -



Nyår

sitter just nu och kollar outfit till nyår faktiskt, temat ska vara glitter och glamour. kommer bli skit kul verkligen, men det blir de alltid när mickan fixar partaaj. själv tänkte ja köra på glittertemat tror jag. :) längtar redan!

Måndag

Usch, finns inget värre en måndagar, skippa skolan i dag. låg vaken till 5 och kunde inte sova pgd av olika anledningar så de fick bli o vara hemma i dag o fundera på allt som är lite knas just nu, nog om de!

helgen har vart super bra, förutom lördagen för den söög. Dennis ja o kjell o henke och ludde o anton va fyllechaffisar, så det blev en del åkande. men för de mesta satt vi på max o tog det lungt, träffade då sofie och jarmo på en fika. riktigt kul att träffa er. sen åkte alla hem runt 2 och dennis o jag hade en körning vid 3 då vi drar in till stan o ställer oss o väntar, och fy helvete för fulla folk alltså haha. riktigt underhållande men en del får man bara ryck på. usch. i de läget önskade jag att ja också va full, stör mig så lätt på folk annars haha.

Och söndagen bestog bara av mys med filmer o lite godis ♥ :)




lägger in en vanlig random bild, dock tagen från höger sida, dont like it haha hatar bilder från höger tar alltid kort på vänster sidan, blir så automatiskt! känner ni igen er?

Godmorgon

eller snarare godmiddag kanske, haha. va ute i går så det blev ganska sent för min del.
förlåt för dålig uppdatering med men har helt enkelt glömt bort att blogga, kanske kommer i en rutin sen om man gör de oftare men om man inte är van så är de lätt att glömma haha,
min gårkväll då, den bestog av att dennie o ja drog till ludde en sväng o drack lite vin, ja va ganska seg eftersom ja va ute med tjejerna i torsdags ( kommer till de ) men iaf så bestämmde vi oss för att dra in till stan en sväng för de flesta drog hem från ludde så då drog vi in till stan o mötte upp emelie o mickan. dock blev de att dra hem ganska snart för både emelie ja o dennis var trötta. på hemvägen hälsade vi på sofie som jobbade, saknat hennne massor eftersom hon har vart i turkiet. jaja nog om den kvällen.

torsdagen bestog att utgång o käk med mina brudar, först satte vi oss på platå o käkade sen så satte vi oss vid sofferna och började dricka lite smått som inte blev så lite sen haha, slutade iaf med mycket skratt o dans, hade super kul och jag rekomenderar verkligen platå alltså, första gången ja var där uppe o de va skit bra ställe asså, dock förjavla mkt folk = sjukt varmt så de gick knappt va där uppe haha, sen drog johanna o ja o käkade mot 2 snåret sen kom dennis och hämtade oss o skjusa hem oss, en toppen kväll verkligen. :)

bjuder på lite bilder från helgen so far.


sandra & johanna på platå


jag hos ludde


dennis & tobbe i stan :)


jacki o jag  som tydligen va på roadtrip så hon skulle stanna här en vecka :)

Går dagen var hel nice :D

som rubriken lyder så var det party i går med mina tjejer, först var vi hos josse och förkrökade lite sen vinglade jag och johanna ner till stan och beställde kanna och drog några shots på yngves. sen vidare till nh och det sög vi var på pitch black med o enligt mig var det mer drag där. dock tappade jag bort tjejerna frammåt 1 tiden så då möte jag upp dennis så gick vi till pitch black o umgicks med vänner, kvällen var iaf riktigt roligt om man bortser från att nh sög iaf :) juste ja, träffade på jockeboi med hahaaha, stört skön kille :) roligaste vad när dennis och kjell stog o drev med han haha, dock pinsamt då dom framståg som värsta fjortis fansen hahaha!
 
på dagen i går var ja o handlade med mamma med, köpte skor. älskar dem! vart bara 2 par. för jag hitta inte ett tredje par som jag ville ha, men eftersom jag köpte 2 par så fick jag halva priset på andra paret så det tackade jag inte nej till. så alltså 2 par skor gick på 574kr och de kallar jag billigt! :D (skopunkten)


vart iaf dem som jag redan bestämmt från början sen fick dem in ett par boots precis som jag blev helt förälskad i. sjukt snygga. dock kommer alla ha dem innom snar framtid såg att alla dom skulle köpa skor hade ett par sådana i handen haha.

uppdaterar lite senare igen tror jag då jag har skit tråkigt, då min kära pojkvän sitter fastklistrad vid datorn.

just de ja, äntligen kom min älskade sooofie hem och jarmo från turkiet i morse. saknat dem massor så ikväll kanske det blir en tripp för att hälsa på dem. :) är också sjukt sugen på en utomlansresa, dock siktar jag mot att åka frammåt våren isf :)

/Puss Alex

sitter i skoan

och är sjukt less på allt som har med just skolan att göra, all jävla stress och all press jag har på mig är sjukt, jag har klarat det 2 gånger innan men frågan är om jag klarar en tredje gång, det är frågan.. ska göra mitt bästa iaf :)
sitter just nu själv men, gör ju inte saken bättre, lärarna har lektioner och ingen hjälp får man. så när det väl står still i huvudet så går man in och läser bloggar typ, inte bra haha. varför finns bloggar för, så jävla jobbigt! haha
MEN iaf så är jag sjukt pepp för ikväll då det blir att förkröka med tjejerna sedan in till stan för lite fest, eller a MYCKET om jag ska vara ärlig ;)
nu ska jag göra ett nytt tag o försöka avsluta den här jävla uppsatsen på ett bra sett.



/ Puss Alex