Ny design

hitta en ny design, lite tidigt med jultema men det får va så tillsvidare, är inte så hajj på de där med koder o sånt :) men det är ju snart jul :) tiden går fort..

Helt slut

Herreguud, jag har verkligen ingen ork kvar, går in i väggen snart tror jag. livet är ganska jobbigt just nu det är så himla mycket i mitt huvud och saker ja ska göra nu alltså.. klarar nog inte mkt mer snart, men de återstår och se. skulle kanske tagit körkortet (som är en del av all stress) på jul lovet eller liknande då man inte har massa annat att göra i skolan mm. jaja. hade min fjärde körlektion i dag iaf gick sådär faktiskt, körde massa rondeller och så, eller sådär o sådär, det säger jag jämt iof för jag nöjer mig inte fören det är perfekt. men men, man går ju på körskola för att lära sig som sagt. det är jävligt mycket att tänka på i stadskörning oså. är ju mer van vid landet. men annars går de super, när jag kör hemma går de som en klocka. är ju ganska van då jag kört bil länge men de e min stress o nervositet som förstör när jag kör med körskolan. nog om de!

efter skolan och körlektionen så hämtade mamma upp mig så åkte vi till ikano, skulle hjälpa henne att hitta en jacka, och det hitta vi, en jätte fin på h&m :) världens bästa mamma ♥ älskar dig så mycket!
kom hem ungefär klockan 8 så nu sitter jag här hemma & försöker ta dte lungt och kolla lite på tv, men oron finns hela tiden. kan aldrig koppla av. får hoppas att det blir bättre snart & att jag får lite mer medvind i livet :)
i helgen blev det att ta det lungt i allafall. kände att jag inte kan slösa tid på utgångar mm måste spendera all tid på körkortet nu. + att min fina pojkvän skulle hitta på något mysigt åt oss på fredagen :) spännande!
nu ska jag försöka vila lite o kolla lite på tv och umgås med familjen.
/Alex


Det var bättre förr...

Varm dusch

har tagit mig en varm lång dusch nu, hur skönt som helst man känner sig så himla fräsch efter alla inpackningar rakning mm. :) mjaao på mig själv just nu :D sagt o gjort så sitter jag här och försöker blogga ( tecken på att jag har tråkigt ) men men. saker och ting har redan ändrade sen förra inlägget. jag ska inte alls spara pengar utan de börjar på måndag haha. jag kunde inte motstå att hänga med mina tjejer ut på fredag då det är i love house. så det blir helt enkelt utgång igen.. dumma mig, kan aldrig hålla något höhöhö.

i morgon blir de att åka in vid 1 till stan o sätta sig i bibblan o plugga UF med kajsa & alexandra. sen blir det nog en sväng på stan. 

Natti

första riktiga snön

Då har första snön kommit då, känns konstigt faktiskt. tar väl ett tag innan man vänjer sig. själv gillar jag inte snön när man är utomhus oså men det är okej om man är inne o myser, då kan de va mysigt :) jaja.
var ett bra tag sen jag va inne här men glömmer helt enkelt bort? haha. men det är ju kul att vissa går in och kollar endå. ska försöka förbättra mig nu :)
har inte hänt så himla mycket sen sist egentligen, dagarna består av skola & sova och helgerna har spenderats med mina vänner ute på krogen. men nu har jag bestämmt för att ta de lite lungt för plånboken mår inte allt för bra efter alla utgångar. Ska spara alla pengar nu & åka till ullared innan jul :) ska bli kul. åker alltid dit en gång per år.

kanske uppdaterar lite senare sen igen då jag har studiedag i morgon så kan hända att jag har tråkigt och går in och skriver lite :) så kila in igen lite senare vettja ;)
/kram Alex